Wat moet er op uw pers staan?

Podium- en evenemententechnicus gezocht

 

 

 

Van engineering van kermisattracties tot multifunctionele audioapparatuur, geluidsapparatuur, podium- en evenemententechnicus, engineering en technische rigging – geluidsapparatuur, Targeted event engineering en mobiele elektronica bouwt u uw technische vaardigheden op en presenteert u nieuwe vaardigheden om grote werkterreinen te beheren. Het merendeel van de activiteiten van mijn team, op kermissen en festivals, beperkt zich tot engineering en technische en engineering en zakelijke activiteiten. Onze recente bouwwerken omvatten geautomatiseerde audioverwerkingsapparatuur en software voor verfijnde tooneffecten en diepe, driedimensionale soundstageconstructie.

Sommige taken in dit stadium zijn ongebruikelijk, maar het kan zijn dat veel mensen uw hulp inroepen. U kruist taken zoals die in dit stadium bestaan, zoals het testen van technische vaardigheden. U kunt vragen om het geluidsniveau en tijdelijke stroomonderbrekingen te testen. Veel evenementen worden ruim van tevoren gepland, zelfs jaren van tevoren. Vergeet niet dat van u wordt verwacht dat u in verschillende stadia van het evenement bouwteams en testevenementen bijwoont.

Begin uw eigen evenementen en kermissen

De volgende fase is het organiseren van uw eigen evenementen en beurzen. U moet gelijkgestemde mensen vinden die u kunnen helpen bij de organisatie van het evenement, zoals pers, videografie, belichting, evenementcoördinatie, ticketontwikkeling en nog veel meer. Misschien maakt u deel uit van een evenementmanagementteam of leidt u het evenement. U moet een grote menigte in de gaten houden en voldoende dekking bieden, als u daartoe de gelegenheid hebt. Misschien moet je het evenement bemannen. Bemanning kan in je contract zijn opgenomen en als je ervoor kiest om dat te doen. Je moet elk bemanningslid altijd goed behandelen.

Behandel je videografen goed

Video’s worden vaak opgenomen op vier seconden en op kwart notatie. U zult uw camera op tienden van seconden moeten zetten, zodat een duidelijke beeldsnelheid kan worden opgenomen. U zult ook tegenkomen in degonekellyspawn winkel en of ze kwaliteit apparatuur hebben.

Aangezien u een evenement op een kermisterrein organiseert, moet u bij de locatie navragen hoe zij brandvergunningen toestaan. De meeste locaties hebben een soort rookvergunning die je mag houden. Zorg ervoor dat u deze informatie vóór de dag te weten komt. U moet niet vergeten dat sommige locaties geen amusement apparatuur of 24/7 entertainment toestaan. Als u een gedocumenteerde headliner hebt, zult u koelers mogen meebrengen en u zult het vermaakbeleid op schrift moeten hebben.

Je moet goed op tijd rijden, je bewust zijn van alle verkeersregels, en ook van de gelegenheid gebruik maken om jezelf publiekelijk te profileren. Publiceren van uw evenement is zeer cruciaal voor het verkrijgen van een geslaagde presentatie.

Er zal veel werk moeten worden verricht in de praktische fasen van het evenement, dus u moet altijd goed uitgerust zijn.

Behandel de media, wees professioneel, ga met de stroom mee. vermijd over-enthousiasme. Persberichten en interviews zullen naar de media worden gestuurd en dit zal uw media-aandacht alleen maar ten goede komen.

U moet elk feit of detail vroegtijdig bekendmaken, zodat de levering niet in het gedrang komt. Houd de pers en het publiek op de hoogte van alle nieuwe informatie over uw groep.

Zorg ervoor dat u een goed gepland geluids- en zaalschema hebt, zodat dit van tevoren wordt gepresenteerd om backstage tijd te besparen. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat u zich niet hoeft te haasten als het fout gaat.

Op de dag zelf ben je misschien druk bezig met DJ-en en promotie, maar je zult toch je persmap bij de hand moeten houden, zodat je je persmap en antwoorden op vragen kunt versturen.

Wat moet er in uw persmap staan?

Als u een DJ bent, moet u een laptop meenemen naar het evenement. Om toegang te krijgen tot het optreden van de dag, hebt u een USB-kabel van de laptop nodig.

U dient zelf voor vervoer en parkeergelegenheid te zorgen. Het kan zijn dat u regelingen moet treffen om vervoerskosten te vermijden.

Je hebt misschien een persmap nodig om je verhalen in te sturen.

Dingen die op uw website moeten staan

Wanneer u uw persmap verstuurt, moet u daarin de namen van de journalisten vermelden of waar zij naar op zoek zijn. Dit zal u helpen om uw Press Kit frisser te houden.

Je moet ook een map bijsluiten met bio, foto’s en referenties.

Er zijn vele persmappen online waar je andere media kunt downloaden of kopen. Zoek er een die bij je stijl past of blijf bij dezelfde basisstijl als het tijdschrift.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.