Wat is een lichaam

 

Ballonnen Tilburg

 

 

 

 

 

 

aërodynamische eigenschappen zijn de kenmerken die de belangrijkste eigenschappen van een lichaam bepalen met betrekking tot zijn vermogen om al dan niet weerstand te bieden aan spanning. Spanning is een fysieke meting die aangeeft hoeveel de spieren moeten werken in een beweging. Het vermogen van een lichaam om al dan niet weerstand te bieden aan een belasting hangt af van de dichtheid van een persoon. Dichtheid is een meting van de hoeveelheid aanhechting op een schaal van 1 tot 20. “Dichtheid” betekent simpelweg het gewicht van een voorwerp. Hoe lichter het voorwerp, hoe dichter het materiaal is.

Het meest dichte materiaal voor een ballon is ethyleenglycol (EG). Deze chemische stof, die bekend staat als “light sky”-materiaal, werd ontdekt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er werd een extreem hoge druk ontwikkeld waarmee ballonnen konden worden gemaakt die 150 pond of meer konden wegen. Dit materiaal wordt gebruikt voor ballonnen die meer dan een half pond wegen. EGP wordt ook gebruikt bij de fabricage van hogesnelheidsbanden.

Stikstofgas, ook bekend als “igs”, wordt gebruikt als motorbrandstof in gasballonnen. Vanwege de licht ontvlambare aard van dit gas wordt het alleen gebruikt voor plastic ballonnen die niet aan een ander materiaal zijn aangepast. Het gas is meestal deeltjes, daarom zal de ballon er blauw, rood of paars uitzien, in plaats van geel, oranje of wit, omdat degenen die brandstof gebruiken een plumeau moeten gebruiken om te voorkomen dat het speelgoed uiteenvalt voordat het het laagste oxidatieniveau bereikt. Het oxide dat bij de constructie van de gasballon wordt gebruikt, heeft gewoonlijk de vorm van chroomperoxide en komt zeer dicht in de buurt van aardgas.

Benzine daarentegen gebruikt een blaasproces dat niet zo grondig is, en een proces dat bekend staat als “Vergassing” wordt gebruikt om de benzine beschikbaar te maken tot een druk van ongeveer 200 PSI. Het aardgas wordt gewoonlijk opgevangen en vervolgens vloeibaar gemaakt met een resulterend product dat bekend staat als “propaan” en dat wordt gebruikt als de belangrijkste component van het belangrijkste verschil tussen deze twee. Voor de verwerking van benzine worden gewoonlijk de volgende stappen toegepast:

– een reeks flash tanks wordt van de hoofdaankooptank afgenomen en de benzine wordt in afgemeten hoeveelheden in de tanks gevoerd.

– de eerste van de “platen” zijn gevuld tot de juiste PSI.

– de randen van de platen liggen tegen de hoofdtank.

– de knoppen in de gewenste hoek worden gedraaid.

– de signalen zijn over het algemeen gloeiend aan het begin van de plaat.

– de plaat is gebrandmerkt.

– de ballon wordt ontspannen en het focusstuk wordt tot de juiste diepte ingedrukt.

De naam Brandied heeft te maken met het feit dat de ballon typisch is om mee te knoeien. Om het product zijn integriteit te laten behouden, krijgt het een speciaal soort chemisch bad waardoor het aan de juiste productienormen voldoet. De ballon wordt onderworpen aan een reeks uiterst hygiënische procedures die ertoe bijdragen dat de ballon nooit lek zal gaan.

Bij de Super flotation procedure daarentegen wordt de ballon eerst aan een blaasproces onderworpen, gevolgd door een vormingsproces. De ballon wordt vervaardigd volgens de vereiste norm en wordt goed afgesloten. De lantaarn wordt dan goedgekeurd door het verkrijgen van acclamatie van de autoriteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.