Hoe rook je water?

Hoe rook je water?

of althans degenen die waterpijptabak rookten… noemen het hookah, als in “hookah zo goed”. Laten we eens kijken naar de verschillen tussen waterpijp en shisha. Een echte shisha wordt gemaakt van water (Amy Deluxe waterpijp), een verwarmingselement en een waterkom. In de waterkom zit een houten stokje waar de tabak in wordt gedaan. Er is een soort filter om de rook op te vangen en het filter is meestal gemaakt van een materiaal dat shisha filter wordt genoemd. Het geheel is bedekt met muskietengaas, eventueel gaas, met enkele gaatjes erin, en de vissen worden min of meer aangeraakt om niet aan te raken, en soms om muggen te voorkomen. De favoriete (of meest populaire) methode voor het roken van waterpijptabak is het plaatsen van een paar trekjes en dan “ahh AHHH” te zeggen. Dit proces van het puffen van de tabak en het blazen van lucht door de waterkom is hetzelfde als bij een shisha, maar in werkelijkheid wordt de tabak geïnhaleerd voordat de lucht door de waterkom wordt geblazen. Er zijn andere methoden, zoals gedruppelde tabak en kleine papieren buisjes, maar in principe wordt deze methode ook shisha genoemd. Op deze manier wordt de tabak gescheiden van de waterkom. Weet je wat koffie en tabak zijn? Wel… de tabak (geen water) is een mengsel van geroosterde bonen, koffie, kruiden, melk, suiker en water. Hetzelfde geldt hier, de tabak wordt gemaakt van het rookmengsel gemaakt van koffiepoeder, melk, suiker en water. Er zit geen filter in de shisha-tabak. De roker inhaleert het rookmengsel dus rechtstreeks uit de pijp, zonder filtering, en het is op geen enkele manier te vergelijken met koffie, of andere tabaksmelanges. De populairste methode om shisha tabak te roken is meestal “goedkoop en gemakkelijk”. Laten we eens duiken in de meest typische manieren om shisha te roken. Het zal beter zijn om te zeggen snelle methoden in plaats van delen van de methoden (van amateur- of professionele shisha rokers), omdat er verschillende variaties zijn in de manier van shisha roken. Gewoonlijk gooit de gebruiker een stuk vochtig papier in de waterkom, brengt het naar de vlam en schopt de shisha zachtjes in de kom. De temperatuur van de vlam beweegt zich langs een pad “hoger” tussen twee vlamlagen met langzame afdaling omdat de gebruiker de pijp bijna de hele tijd in dezelfde positie houdt. De verhitte stoppels worden direct in de longen geïnhaleerd en de shisha is zeer plezierig en sterk. Een andere benadering van het roken van shisha is om wat water in het hart van de ketel te gooien en te blazen. Het water zal goed voor de tabak zorgen. Dit is een slimme en ook veiligere methode, omdat je maar een seconde nodig hebt om te inhaleren, en toch sterkere shisha produceert. Maar [deze] methode is niet efficiënt in het produceren van sterke shisha, dus zal het minder leuk zijn om te shisha’en. Een andere eenvoudige manier om shisha te roken is om met een plastic mesje de basis van de shisha in een stukje te snijden, en het dan met een stevige druk in de shishakom te branden. Dit geeft de tabak een no filter shisha smaak en het is nog steeds effectief voor dicht gerookte waterpijptabak. Eenvoudig voor sigaret, plaats de tabak op de snijkant, sluit het af en brand het. Het roken van tabak met een aansteker is altijd de meest gebruikelijke manier om shisha te roken en het is waarschijnlijk de beste manier om meteen een echt sterke shisha te krijgen. De tabak is meestal klein en fijn gesneden, wordt gerookt met een lucifer en heeft licht nodig voor de basis shisha smaak.

Test van roker(s) Echt onpartijdige manier om tabakken te beoordelen Er zijn verschillende manieren om tabakken te beoordelen, wij hebben nummer 1 gekozen om het begin van onze recensenten eerlijke ideeën te geven. In een ander artikel zullen we laten zien hoe je de minder bekende tabakken kunt testen die op die beoordeling zijn gebaseerd. Hier moeten we definiëren “het soort tabak, hoe sterk het is, hoe wordt sterkte overeengekomen? Wel – als we de tabak willen snuiven en ruiken voor we stoppen met roken moeten we dat hier normaal doen. Om vervolgens de juiste voorbereiding te treffen om te proeven, rook je de tabak, neem je wat van de rook in de mond (vergeet niet door de neus te ademen) en om de temperatuur vast te houden als de shisha nog wordt opengehouden, is het echt belangrijk om het keelgat goed af te sluiten. Het is nog makkelijker om na het roken de oorspronkelijke smaak te pakken te krijgen, omdat je snel en in één adem inhaleert. Er is ook stijl. Laten we eens denken aan kort roken, korte tijd van scène en kleinere mensen dan wij. Rookkamer is druk, te kort om te drinken, en de tabak hebben gewoon moeilijk tijd gaan in onze keel. Rook deze op grote afstand van elkaar. Voor lang roken (en ook voor smaak) heb je intense concentratie nodig en de kraamtijd in je keel voor dorsaal ijzer.

Lees meer…

Amy Deluxe 

Waterpijp kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.