De kunst van het beeldhouwen

Beeldhouwwerk kopen

 

 

 

 

Ik beeldhouw al sinds ik op de kunstacademie zat. Ik begon met het maken van beeldjes en modellen en verkocht ze op markten inbourne toen ik op de universiteit zat. De praktijk van het beeldhouwen vond ik tijd om buiten de universiteit. Na verschillende kunstinstellingen te hebben bezocht, vond ik mijn niche in de beeldhouwkunst. Het meest interessante deel van het vak is het bronzen beeldhouwwerk. De meeste straatartiesten en keramisten verkiezen het bronzen beeld omdat de lijnen en de hoeken zich perfect aanpassen aan een schilderstijl.

Een van mijn favoriete steden is Venetië, Italië. Je vindt er letterlijk honderden straatartiesten, die elk hun beste werk laten zien. Je kunt straatartiesten hebben, net als in Venetië.

U herinnert zich misschien Ray Charles die muziek veranderde met een klein standbeeld in Beggar’s Park. Hij werd dood aangetroffen in datzelfde park, hangend met zijn hoofd aan een draad boven Venetië. Dit gebeurde met een van mijn favoriete straatartiesten, Quasimiero. Hij werd ontdekt in een metrostation. Hij beeldhouwde in New York en verhuisde toen naar Venetië en werd daar een van de meest veelbelovende jonge kunstenaars.

In sommige van mijn favoriete steden kun je ook instrumenten zien die van dierenbotten zijn gemaakt. In Wenen, Duitsland, kun je prachtige instrumenten kopen die niets meer zijn dan de beenderen van verschillende dieren. Sommige gebeeldhouwde dieren zijn ook in voorwerpen veranderd. Er zijn straatartiesten die van voorwerpen sculpturen maken en andere kunstenaars die zich specialiseren in flessen.

De gebeeldhouwde voorwerpen zijn natuurlijk zeer gewaardeerd en kunnen een fortuin opbrengen. Als u verzamelaar bent van gebeeldhouwde voorwerpen of een kunstenaar die deze voorwerpen maakt, zou u er goed aan doen dit soort kunstwerken te verwerven. Het is ook interessant op te merken dat de kunstenaars die beroemd zijn voor het maken van deze voorwerpen ook beroemd zijn voor andere soorten kunstwerken. Er zijn evenveel beroemde schilders of beeldhouwers als er beroemde beeldhouwers zijn.

De meeste beroemde musea hebben een kunstgalerij waar mensen het werk kunnen bekijken van de kunstenaar die het kunstwerk heeft gemaakt. Ik hou ervan om het werk van mijn favoriete kunstenaars te zien, kunstwerken die ik in mijn collectie heb. Enkele van mijn favoriete kunstenaars zijn Andy Warhol, Research, en Roy Lichtenstein.

Overal waar je kijkt, vind je informatie over de artiest, zijn werk, en concertevenementen waar je de artiest van zo dichtbij kunt zien.

Als je een artiest bent, zou je jezelf een plezier doen door er op uit te gaan en jezelf te promoten. Zeker, het is veel werk, maar het is erg opwindend en je zult veel enthousiasme ontmoeten van mensen over de hele wereld als je jezelf promoot. Plus, je krijgt betaald voor je tijd en je hoeft echt nooit meer een dagtaak te hebben. Als je een kunstenaar bent, dan kan het je in de toekomst lonen om op een of andere manier betrokken te zijn bij street art. En tot de dag van vandaag kan je nogsteeds mijn beeldhouwwerk kopen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.