De kunst van affiches

Portret drawing

 

 

 

 

Hoe een portret drawing

– Trek een horizontale lijn van de kin naar de neus. – Verbind de oren met de kin – zorg ervoor dat de lengte van de kaak ongeveer gelijk is aan de bovenkant van de oorl

– Zoek de denkbeeldige lijn die het gezicht verdeelt in beginnend bij de oren en eindigend bij de ogen. – Lijn de lijnen uit om hoeken te vormen. – Trek een lijn van de neus naar de oren. – Van de ogen naar de oren. – Breng de hoeken op één lijn.

– Terwijl het gezicht nog getekend is, bedek het hele gezicht met natte klei en bedek het daarna met een ander stuk natte klei. – Zo ontstaat de vorm van het gezicht.

– schets wat contouren – onderlijn van de kop, schaduw, hoekvullingen, enz.

– Maak met een potlood enkele donkere cirkels. Gebruik een puntenslijper om de cirkels vorm te geven.

– Gebruik het cirkelgereedschap om de hoekvullingen te selecteren. – Je kunt stippen of markeerstiften gebruiken.

– Maak met het potlood een tekening op de voering van het posterbord.

– Met het posterbord, begin je de posters af te drukken.

printers voor gelamineerde kaarten

– Computer fanaten die hun eigen posters willen maken

– Kunstenaars die hun werk op een affiche willen laten zien

– Iedereen die een CD-hoesje wil maken, promotiemateriaal zoals visitekaartjes, flyers, enz.

– Bedrijven die advertenties willen maken in lokale publicaties

– Kunst- en ambachtswinkels die hun kunstwerken willen laten zien

– Elke andere groep die hun eigen showcase wil samenstellen

Sinds de jaren ’70 gebruiken ontwerpers affiches als middel om hun bedrijf te promoten. Dat effect heeft het nog steeds – maar dat geldt ook voor veel andere dingen. Muziekgroepen zien maar al te vaak het belang van de affiche over het hoofd, maar in de amusementswereld is de affiche een noodzaak. Sinds de jaren 70 gebruiken bedrijven de affiche om bekendheid te geven aan hun aanwezigheid in de gemeenschap en om nieuwe zaken aan te trekken. Dit programma is door grote en kleine bedrijven goed gebruikt. Het is een goedkope manier om bekendheid te geven aan hun aanwezigheid. Nu hebben kunst- en ambachtswinkels en vele anderen dit concept nog verder ontwikkeld en gebruiken de poster om hun produkten bekend te maken en bezoekers aan te trekken.

Terwijl de jaren ’70 de opkomst van de straatartiest zagen, gebruiken veel meer moderne kunstenaars de poster om hun werk bekend te maken. Affiches zijn in de moderne samenleving een akte van kunst geworden en zijn niet langer alleen affiches van platensterren. Er wordt veel aandacht besteed aan de poster vanwege het visuele aspect ervan. Het is bijna alsof het virtuele affiches van de groepen zijn. Verschillende levensfasen worden uitgebeeld door het werk van kunstenaars, en het werk van kunstenaars in de jaren ’70 bracht dat op de voorgrond van de belangstelling voor kunst en cultuur.

Bands, groepen, beroemdheden en beroemdheden uit de jaren 70 hebben de kunst van het affiche onder de knie. Affiches worden door velen in het vak beschouwd als een waardevol promotiemiddel. Een affiche kan op zichzelf al een mediaverhaal teweegbrengen. Het is een verhaal op zich. Er zijn veel mediaverhalen die een affiche kan voortbrengen. Veel scholen, bibliotheken en informele bijeenkomsten houden posters als openbare uitstalling en kunst. Affiches worden ook op veel informele bijeenkomsten gebruikt.

Posters worden ook opgehangen in folksociëteiten, op Rainbow Bus Day of Gay Pride-evenementen, en zijn een zichtbaar onderdeel van de kunst en de geschiedenis van de gemeenschap. Posters worden ook opgehangen in sommige kerken tijdens erediensten. Een goed opgehangen poster, samen met mond-tot-mondreclame of een van de vele hulpbronnen van de gemeenschap, zorgt voor de broodnodige bewustwording van een individu, zowel op lokaal als op internationaal niveau.

Het is gemakkelijk om een gebruikte Betty Boop poster of een van die vintage Billy X of Ozzy Ozbourne posters te vinden in een pandjeshuis in Manhattan. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten, en stijlen die iedereen zou passen, van babyboomers tot de moderne Glam groepen. Het is niet ongewoon voor sommige oudere generaties om een poster van hun jeugd Pub Rock dagen nog steeds weggestopt op een veilige plaats te hebben. Het is de tijd van de Rock ‘N Roll tijdperk en een geweldige tijd om te leven.

Het is gemakkelijk om een gebruikte Betty Boop poster te vinden bij bronnen bij u in de buurt, of landelijk bij bronnen in het hele land. 1964 NMEraphors A5 (Een snelwisselboek van de NME) is te vinden via algemene inkoop, maar is altijd te vinden bij kantonniers en op het internet. Kantoniers op het internet sturen deze posters graag naar u door en zijn er zeker van dat u zult genieten van de schok van uw leven.

Tijd voor jou om je bij de sekte aan te sluiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.