De gladde bij

escape room

Dit is het karakterblad voor het karakter en de avatar. Spelers krijgen ook een karakterblad met letters van 1 tot 7. Boven de letters staan afbeeldingen die het personage voorstellen met verschillende symbolen die ervaringspunten voorstellen. Het mooiste is dat de ervaringspunten worden getoond door de ogen van de avatar, dus geen reden om de Escape room voor 2 personen te spelen als je ook Sigurgeir kunt spelen!

Revelation is een spel dat geïnspireerd is door wargames, wargaming is een kunst en de ware inspiratie kwam van het volgende geschrift “The Rules of Wargaming” van Richard “Riddikulus” Usher-Hutchinson (1918-1986). Er zijn veel bronnen over wargaming online beschikbaar, maar dit is de meest complete.

Naar het rollenspel wordt vaak verwezen als wat blinden “verkleden” of “cosplay” noemen.

Je kunt Wargame in je eentje spelen en een Dungeon Master en/of een scenario ontwerper toevoegen. Je kunt ook als een team spelen met een Dungeon Master.

Ik vond het spel erg vermakelijk. Als je het spel hebt uitgespeeld, moet je ongeveer 10 uur overleven voordat je partner je eruit mag schoppen. Oh en je zou moeten overleven voor 20.000 XP

Dit spel werkte geweldig voor mij en ik heb twee coole jongens ontmoet.

The Worker Bee is een klein coöperatief tafelspel over de offers en inspanningen die mensen zich getroosten op zoek naar voedsel, water en andere essentiële zaken.

Het kasteel van Flaubert is een familiespel dat is ontwikkeld als een fictief werk, inclusief stijldansen. Dit is het beste van het stel.

Nederig maar schilderachtig, het Franse huisje dat Dennis Jacobson bouwde. Met een levensechte matras, wat levensmiddelen en een koelkast vol wijn, maar geen tv.

Opmerking: spellen en activiteiten zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Neem contact op met ons Smooth Drink personeel of het centrum voordat u reisplannen maakt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.