De beste plaats om uw muziek op te nemen Studio

 

 

 

 

Veel van de muziek waarvan we weten dat het nooit meer gehoord zal worden, is uniek.

Heb je ooit een feest bijgewoond en bij het weggaan een bepaald nummer gehoord dat je is bijgebleven. De DJ van het evenement draaide dat nummer tot het vervaagde van de party scene, maar je zult nooit in staat zijn om die speciale gebeurtenis na te bootsen in je thuisstudio. Met het gebruik van kwaliteitsproducten kunt u uw huis omtoveren tot een eigen muziekstudio. Als u geïnteresseerd bent om aan de slag, gewoon uit te reiken naar ons en laat het ons weten.

Muziek breekt door muren.

U heeft een muur in uw huis die uw woonkamer scheidt van de keuken. De ene kant kan worden gedefinieerd als de woonkamer en de kant met een deur naar de achtertuin of het zwembad. De zijmuur in uw huis die u hebt gekozen als de scheidingsmuur tussen de delen van de kamer, hoe klein ook, zal het eerste instrument zijn dat in aanmerking komt voor de muziekopname. Met andere woorden, hoe groter de omvang van de kamer, hoe groter de betrokkenheid van de geluidsopname.

Grote ruimten met meerdere dimensies vormen een inherente uitdaging voor geluidsopnamen. Een van de grootste uitdagingen is te zorgen voor een goede geluidsbron op één plaats. In het geval van spraak zal de buitenomgeving het geluid van de spraakopname normaliter versterken. Dit komt doordat het geluid van een hogere plaats naar een lagere plaats zakt, en de geluidskwaliteit daar verandert.

Daarom is het opnemen van geluid niet altijd een probleemloos proces. Een van de vele dingen waar je voor moet oppassen is dat de achtergrondgeluiden de stemopname in de weg zitten.

Geluiden kunnen worden opgewekt door het materiaal van de wanden (zachte oppervlakken) of door de geluiden die door de vulling heen te horen zijn (massieve wanden). Een van de beste plaatsen voor het opnemen van achtergrondgeluiden is de badkamer. Een van de beste plaatsen voor het verkrijgen van achtergrondgeluiden die u zullen helpen een goede geluidsopname te krijgen is in de badkamer. Een van de beste opties voor een badkamer is om een leraar de badkamer te laten gebruiken. Hoewel je geen perfect heldere opname krijgt, kun je wel wat van het geluid opvangen dat je zal helpen bepalen waar je stillere delen van de opname moet hebben.

Het risico van een badkamer met te veel achtergrondlawaai is dat u het volume van uw stemopname misschien moet verlagen, of dat u de deur van het badkamergeluid moet sluiten. In de rest van uw huis is dit geen probleem, maar als het in uw huis wel een probleem is, is het een extra risico waarvan u zich bewust moet zijn.

Waar is de beste plaats om op te nemen?

De beste plaats om zowel vocaal als instrumentaal (ander instrument) op te nemen is over het algemeen in de badkamer. Dit geldt ook voor de bovenverdieping van de kamer, want muren die naar de artiesten gericht zijn, helpen het geluid terug te kaatsen naar de microfoons. De hoek van de muur heeft ook invloed op de akoestiek, dus enige ervaring op dit gebied kan je helpen een goede muur te krijgen.

Vergeet ook niet dat geluidsgolven het best werken op een muur met minder oppervlakken. Versterkers en computermonitors klinken beter op vlakke oppervlakken, terwijl muren met meer oppervlakken het geluid beter zullen bewerken voor uw mixing studio.

Het is belangrijk te onthouden dat het hebben van veel oppervlakken ongewenste aandacht kan trekken naar uw studio, dus het is het beste om het aantal oppervlakken tot een minimum te beperken. Als u meer oppervlakken nodig heeft voor geluidsopname, kunt u eenvoudig extra wanden of deuren bouwen en zo het weerkaatste geluid helpen minimaliseren als u het geluid naar buiten laat.

aannemers in Houston verwelkomde apologetenen velen hebben commentaar gegeven op de geweldige geluidskwaliteit verkregen in deze dagen van betaalbare geluidscabines en absorbers. Onthoud: veel plezier in je muziekstudio, en zorg er altijd voor dat je optimaal gebruik maakt van de geluidscabine om het best mogelijke geluid voor je op te zetten.

lees meer:

Mixing studio | 210

Recording studio | 880

Leave a Reply

Your email address will not be published.